Anoniem Bitcoin kopen Den Haag

Anoniem Bitcoin Kopen in Den Haag?

Wil je anoniem Bitcoin kopen in Den Haag? Via AnoniemBitcoinKopen.nl kun je veilig en vertrouwd Bitcoin kopen zonder registratie of verificatie. De betaling gebeurt offline, de verzending discreet en de levering cold storage. Gegarandeerd 100% volledig anoniem Bitcoin kopen. Klik hier om anoniem Bitcoin in Den Haag te kopen.

Waarom anoniem Bitcoin kopen?

Er is niets geheimzinnigs aan Bitcoin. Bitcoin kopen is gewoon legaal, dus waarom zou je dan anoniem Bitcoin kopen? Omdat sommige mensen gesteld zijn op (financiële) privacy. En dat is niet meer dan logisch. Wij vinden dat niemand hoeft te weten hoeveel Bitcoin jij bezit, net zoals niemand hoeft te weten hoeveel geld je op jouw rekening hebt staan.

Niet veel mensen weten dat alles wat op de Blockchain gebeurt openbaar en traceerbaar is. Bitcoin is van zichzelf namelijk niet anoniem, maar slechts pseudo-anoniem. De inhoud van jouw Bitcoin wallet en al je transacties zijn dus voor iedereen inzichtelijk. Heb je je bitcoins met een pinpas of online gekocht, bijvoorbeeld via iDeal, PayPal of CreditCard? Dan kunnen de bitcoins aan jouw bankrekening worden gekoppeld. Bitcoins die je online op een exchange of via een website hebt gekocht vallen dus altijd naar jou in Den Haag terug te herleiden.

Hoe anoniem Bitcoin kopen?

Wil je anoniem Bitcoin kopen in Den Haag? Dan is het van belang dat je Bitcoin offline aanschaft en met cash betaalt. Hoe gaat dat in werk? Je betaalt simpelweg het vooraf afgesproken bedrag in contanten en ontvangt je Bitcoin vervolgens in een veilige hardware wallet.

Je kunt ervoor kiezen om persoonlijk af te spreken op een openbare plek, zoals een restaurant in de binnenstad van Den Haag. Houd je het contact liever digitaal? Dat kan ook. In dat geval wordt de Bitcoin naar het door jouw opgegeven adres in Den Haag verzonden per aangetekende post.

In alle gevallen zijn de Bitcoin geanonimiseerd, cold storage opgeslagen en worden ze veilig en discreet geleverd.

Bitcoin ATM’s in Den Haag

Bitcoin pinautomaten accepteren vaak grote hoeveelheden aan contant geld. Waar in Den Haag staan Bitcoin automaten? Laat het ons weten en voeg een automaat toe.